Date-idee 1: kamperen in huis

Date-ideeën

Mijn vriendin en ik zijn al even samen. We klagen soms dat we te weinig tijd voor elkaar maken, maar ook dat we nooit iets kunnen verzinnen Voor een leuke date samen. Dus verzon ik dates en stopte ik ze in enveloppen. Lees meer in mijn vorige blog hierover.

Dus; surprise surprise. Date 1 is geweest: kamperen in huis.

image

Envelopje trekken

Mijn vriendin trok deze envelop en moest gelijk hard lachen toen ze hem las. “Geniaal!”, riep ze. For the record: ik hou niet zo van kamperen. Over het algemeen is mijn motto: kamperen is creperen. Maar soms kan het ook gezellig zijn, lekker knus. Maar soms ook erg koud. Dus vandaar: in huis. Met gewoon alle gemakken die we gewend zijn en de gewenste temperatuur.

img_1654

Dus toen gingen we maar op zolder alle spullen pakken. Het viel best mee, vergeleken met ‘gewoon’ kamperen. Opgooitentje, luchtbed, pomp, beddengoed. Tafel en stoelen aan de kant, tentje opgooien, elektrische pomp aanzetten en het bed opmaken. Appeltje eitje, volgens mij waren we nog geen drie kwartier bezig incl de spullen van zolder halen. Voor het idee deden we de lampen uit en kaarsen aan. We waren vrij moe, dus zijn we op tijd gaan slapen.

Tent in woonkamer

Hoe we hebben geslapen? Prima. Om eerlijk te zijn: niet veel anders dan in ons bed. Dat geeft niet gelijk aan dat ik dus stiekem wél hou van slapen op een luchtbed, misschien geeft het juist aan dat ik toe ben aan een nieuwe bed. Of misschien ligt het normaal bij kamperen wel aan de luxe eromheen die ik vaak mis. Anyways, het had wel wat.

Omdat het ‘plafond’ van de tent zo laag was en de tent zo smal aanvoelde, kropen we wel wat meer tegen elkaar aan. Missie geslaagd dus!

PS Als je dit ook gaat doen, vergeet dan niet de volgende dag wat tijd te reserveren om je tent weer af te breken en op te ruimen.

Geef een reactie