Geen Netflix & chill meer voor ons

Tijd moet je maken

Ik heb dus een aantal jaar een vriendin en we klagen altijd over hoe weinig tijd we hebben of maken voor elkaar en dat we zo weinig leuks doen samen. Het is nu net zomervakantie geweest en we zijn het hele jaar nog niet samen weggeweest; we hebben onze vakanties met familie doorgebracht, maar we zijn ook niet eens een nachtje of een dag weggeweest. Tijd voor wat sensatie dus. Maar hoe?

Date Ideeën

Dit idee had ik al eerder gehoord: een vriendin die iemand leerde kennen maakte een pot met allemaal briefjes met dates erop, zodat ze niet na hoefden te denken wat ze konden gaan doen en zo gelijk eens een ander soort date hadden dan de normale bios-of-dierentuin-date. Ze eindigden op de 3de date een weekend in Parijs. Hoewel het mij enorm awkward lijkt, zij wonen inmiddels al even samen, dus hoe dan ook heeft het gewerkt.

Maar, ze was niet de enige met zo’n leuk idee: ik zag op Facebook een oud-klasgenootje die met haar vriend op allemaal dates ging. Ze had hem allemaal enveloppen gegeven met dates erin. Happy couple plaatst regelmatig leuke foto’s op Facebook.

Wauw. Super leuk. I want it too.

Dus, ik maak dates in enveloppen. Wel met een kleine hint voorop: waar, hoe lang en hoe duur. Toch fijn als je er de goede tijd voor reserveert en er ook geld voor hebt. Hoeveel dates? Inmiddels zijn het er al ongeveer 50, maar je kan maar ideeën genoeg hebben toch!

Het komende jaar ben ik gevuld. Lege plekken in onze agenda’s gaan ook gevuld worden. Sorry vriendjes!

Cadeau doen?

Mijn vriendin en ik houden niet zo van materiele cadeaus, dus dit ‘cadeau’ had ik eigelijk voor kerst willen geven, maar duidelijk… dat is niet gelukt! Was het mijn gebrek aan inspiratie? Nee. Had ik er geen zin meer in? Dat was het ook niet. Ik was het gewoon vergeten. Dom. Ik had zelfs al ideetjes geprint en enveloppen gekocht en mijn vriendin al 10 x afgescheept omdat ze een envelop nodig had en mijn enveloppen zag liggen. Maar het is wel een leuk idee om voor kerst of jaarwisseling te geven; uiteindelijk is het ook een goed voornemen voor het jaar wat gaat komen want je wens is meer liefde. Bovendien hoef je geen geld uit te geven aan een duur merkhorloge; de kosten van de dates worden uiteraard gedeeld!

 Volgende blog is date 1! See you then!

 

 

Eén antwoord op “Geen Netflix & chill meer voor ons”

  1. Wat een leuk idee en heel herkenbaar dat als je eens tijd hebt je dan nou net even geen inspiratie hebt.
    Ik ga ook even op facebook kijken voor wat leuke ideeën.
    Thanks

Geef een reactie