‘Dat komt van Pas’, maar wie is Pas?

 

About me

Als je dit leest, ben je wel érg nieuwsgierig naar mij. Dat mag natuurlijk. Ik ben Pascaline en ik ben 28 jaar. Het brein achter Dat komt van Pas!

Oorspronkelijk komt ik uit de buurt van Culemborg, dat ligt vlakbij Utrecht. Ik ben opgegroeid in een dorp waar iedereen elkaar kent, waar ik door weer en wind een half uur door het veld naar school moest fietsen en waar de laatste bus voorheen om 8 uur ’s avonds vertrok. Ik ben er nog regelmatig te vinden en het voelt nog steeds al thuis, maar ook in Waalwijk heb ik in mijn kleine huisje een thuis. Samen met Iris, ons zoontje Morris en onze kat Muis.

Kantoorjuffie

Overdag zit ik achter het bureau, bij een bedrijf die meerdere webshops heeft. Even kort gezegd: ik verzorg daar onder andere de vormgeving, teksten en nieuwsbrieven. Ik heb een studie Fotografie achter de rug, maar ik doe dit nog graag in mijn vrije tijd. Vorig jaar ben ik begonnen aan de deeltijd Associate Degree Crossmediale Communicatie  op Hogeschool Rotterdam. Toch is mijn liefde voor schrijven en taal al iets vanuit mijn kindertijd, toen ik nog in de waan was dat ik een kinderroman kon gaan schrijven. Inmiddels maak ik graag mixen: vormgeving, fotografie, tekst, film. Niet alleen achter het bureau, hoor.

Wat komt er van pas?

Ik ben nogal een controlfreak en ik wil altijd alles weten. Ik zoek altijd alles tot de puntjes uit en ik geef ook graag (ongevraagd) advies. Dat komt van Pas!  was daarom ook gauw opgezet. Met liefde bespaar ik je alle moeite om van alles uit te gaan zoeken. Sommige mensen (lees: mijn collega’s) noemen mij niet voor niets Wikipedia. Informatie en ervaring moet je delen en niet alleen voor jezelf houden. Toen ik vorig jaar moeder werd kwam er een hoop informatie op me af, ongefilterd en vanuit verschillende hoeken. Ik deel dan ook graag mijn ervaringen over het leven van een ouder

Have fun reading en vergeet niet een reactie te geven of een berichtje te sturen als je vragen hebt!

Liefs, Pas

PS. vergeet me niet te volgen op social media!