Wie is Pas?

Hallo daar! Ik ben Pascaline, maar je mag me ‘Pas’ noemen. Welkom op ‘dat komt van Pas’. Als je hier bent, ben je waarschijnlijk net zo nieuwsgierig als ik – en dat is iets wat we gemeen hebben!

Ik kom oorspronkelijk uit de buurt van het mooie Culemborg, vlakbij Utrecht. Je weet wel, zo’n dorpje waar iedereen een bekend gezicht is, waar schoolritten voelden als kleine avonturen door het veld, en waar de laatste bus zijn ronde deed om 8 uur ‘s avonds. Hoewel ik er nog vaak te vinden ben, heb ik nu in Kaatsheuvel samen met Iris en onze twee lieve kinderen, Morris en Charlie, een heerlijk thuis gecreëerd.

Mijn professionele pad

Tijdens de weekdagen vind je me vaak bij een onderwijsinstelling in Tilburg, waar ik de rol van Contentmarketeer vervul. Mijn achtergrond in Fotografie komt hier goed van pas, alhoewel ik fotografie nu meer als een passie in mijn vrije tijd zie. Mijn academische reis begon met de deeltijd Associate Degree Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam, die ik succesvol afrondde voordat ik verderging met de bachelor Communicatie bij Avans Deeltijd. Die reis is nog aan de gang, maar mijn liefde voor taal en schrijven begon al in mijn jeugd. Toen droomde ik al van het schrijven van een kinderroman. Nu combineer ik die liefde met strategie, design, en beeld.

Wat is ‘Dat komt van Pas!’?

Zoals je waarschijnlijk al hebt geraden, ben ik iemand die graag alles tot in detail uitzoekt en, ja, ik deel graag (soms ongevraagd) advies. Dat is waar ‘dat komt van Pas’ om de hoek komt kijken. Dit platform is een uiting van mijn passie om anderen te helpen door mijn kennis en ervaringen te delen. Of het nu gaat om effectieve communicatieoplossingen, mijn eigen ervaringen als moeder, of gewoon dagelijkse levenslessen, hier vind je het allemaal.

Bedankt voor het langskomen en het lezen van mijn verhaal. Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om een reactie achter te laten of me een berichtje te sturen.

Veel leesplezier,
Pas 💕

PS. Blijf op de hoogte en volg me op social media!