Becoming a mom: één en al hectiek

Zoals de meesten van jullie weten ben ik vorig jaar moeder geworden. Een hectische tijd waarin je jezelf soms ook weer even terug moet vinden. Ik kwam er daarom tijdens mijn laatste vakantie (lees: net 2 dagen terug) achter, dat ik toch graag het bloggen weer op zou willen pakken. Morris wordt over een kleine 3 weekjes alweer 1 jaar en ik heb het afgelopen jaar en in de voorbereiding op het krijgen van Morris, ontzettend veel geleerd en ontdekt. Het is tijd om ook eens het één en ander te delen met andere (toekomstige) ouders. Je hoeft het wiel immers niet altijd opnieuw uit te vinden, toch?

Onderwerpen

Alles wat ik je al mee kan geven, zal ik de komende tijd met jullie delen. En omdat Morris natuurlijk ook iedere keer in een nieuwe fase komt, heb ik iedere keer weer wat nieuws te vertellen! Zo zal ik komen met tips over voeding, verzorging, veiligheid, opvoeding, lifestyle en kom ik met de leukste musthaves voor kind (en ouders). Iets waar je waarschijnlijk wel wat aan hebt als nieuwbakken ouder, die wordt overladen met vraagtekens en ongevraagde adviezen uit het jaar nul. Hier komen adviezen uit de tens.

Volgen op social media kanalen

Volg Datkomtvanpas ook op Facebook en Instagram en wordt ook tussen de blogs door als eerste op de hoogte gehouden.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/datkomtvanpas/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/datkomtvanpas/

BLOGLOVIN’: https://www.bloglovin.com/blogs/datkomtvanpas-19203799

8 Antwoorden op “Becoming a mom: één en al hectiek”

  1. Leuk! Ik ben benieuwd.

    1. Blijven volgen dus!

  2. Ik ben ook benieuwd en ga het zeker volgen!!

    1. Leuk, Fiona! En misschien heb jij nog wel tips voor mij, Morris is een tikkie jonger dan jouw kereltje.

  3. Wij als (trotse!) grootouders gaan je blog zeker volgen!

  4. Helemaal toppie en zeer benieuwd!

    1. Jaja, let maar vast goed op 😉

Geef een reactie