Budget date: Avondwandeling door eigen stad

We waren weer bezig met onze envelop-dates. Er stond een date ingepland.. en toen .. super balen, maar onze date ging niet door. Fout in de planning. Om niet al te teleurgesteld te zijn, verzonnen we snel iets anders wat ook een beetje lichaamsbeweging vereiste en tevens een budget date was: we trokken onze wandelschoenen aan en maakten een avondwandeling door eigen woonplaats. 

Liever Netflix-en?

Erg spannend klinkt het niet, i know. Maar als je al avonden achter elkaar The Crown zit te kijken op Netflix, wordt het ook tijd om weer een keer de deur uit te gaan. Sowieso al omdat je je pantoffels wat zat bent en je al bijna het gevoel krijgt of je benen Omdat het buiten zo koud is en binnen lekker warm, krijg je dan ook de neiging om alleen maar dingen binnenshuis te doen. Of nog beter: waarbij je het huis niet eens hoeft te verlaten. Maar het maakt je wel opgesloten. Bovendien geeft een activiteit en de buitenlucht een goed gevoel, waardoor je misschien wat minder last hebt van die winterdip. Dus pak jezelf op en ga iets doen!

wandelen in waalwijk

Leuke schoentjes he, van de Decathlon.

Wandelschoenen aan en gaan

Dus, wij trokken onze wandelschoenen aan, haalden onze handschoenen van zolder en stapten de deur uit. Aangezien wij nog niet erg lang in Waalwijk wonen, kan ik dan ook zeggen dat er nog wel een hoop te ontdekken is wat wij (nog) niet kennen. Maar, als het donker is, lijkt alles sowieso anders. Soms wat eng, maar dan heb je elkaar nog om lekker vast te pakken. Wij liepen langs een bos, door een villa-wijk, we werden in de gaten gehouden door de Politie omdat ze het niet vertrouwden (2 donker gekleden personen in een villa-wijk), en we verdwaalden ook nog eens. We kwamen plots wel uit bij de supermarkt, dus besloten we toch maar wat boodschapjes te gaan halen en verder te Netflixen. Maar het was fijn om er even uit te zijn geweest.

img_2095

Niet echt een date

Het was fijn om er even tussenuit te zijn. Hoewel ik niet zo van wandelen hou, was dit wel even leuk. Tijdens het lopen kan je natuurlijk veel kletsen. Maar misschien is een avondwandeling in je eigen woonplaats niet erg spannend. Volgende keer kunnen we beter naar een grotere stad gaan. Ons dorp is ook maar ons dorp, dus misschien zie je de schoonheid in een stad eerder als je er niet woont.

Toch op zoek naar iets spannenders? Wij gingen laatst naar BODY WORLDS in Amsterdam. Misschien is dat iets meer voor jou. 

Geef een reactie